Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова показала свою доньку, яка вирішила піти стопами зіркової мами. Фото вона опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова намагається постійно перебувати на зв'язку зі своїми шанувальниками та регулярно радує їх новими фото чи відео, показуючи як моменти з особистого життя, так і роботи.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

На цей раз Ілона Гвоздьова показала свою дочку, яка робить розминку, демонструючи непогану розтяжку. Мабуть, мала вразилася зірковою мамою і вирішила йти її стопами, ймовірно, що такими темпами, колись навіть перевершить її.

Дочка Ілони Гвоздьової. Фото: скрін instagram stories
Дочка Ілони Гвоздьової. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Хореограф дала зрозуміти, що пишається дочкою і зізналася, що в її роботі є неприємні нюанси, які трохи ускладнюють життя - кріпатура. Не дивно, адже тіло хореографа приймає він осінь серйозні навантаження.

"Моя зірочка. А у мами після робочого тижня така кріпатура по всьому тілу, що аж ходити важко", - сказала хореограф.

Раніше портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" спробувала омолодитися за допомогою гумору, але довелося змиритися з поразкою: "Годинник цокає".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців з зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".