Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Настя Покрищук записала нове та дуже кумедне відео для TikTok у напівоголеному вигляді. 33-річна блогерка продемонструвала, які звуки видає під час любовних втіх.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Але це зовсім не стогін або "ох", як багатьом може здатися, а крехтіння. Вона постала в білизні на ліжку і похрумтіла різними частинами тіла.

"Коли тобі 30+ 😂", - написала Покрищук.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот із Instagram, Настя Покрищук
Скріншот із Instagram, Настя Покрищук

Шанувальники у відповідь відпустили декілька жартів про те, що після 40 ніхто нічого не почує і заявили, що їм знайомі ці почуття.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Варто зазначити, що нещодавно дівчина зізналася, що має не одного сексуального партнера, проте обмежується зустрічами без зобов'язань і поки не поспішає вступати в серйозні стосунки.

Раніше ми писали про те, що "Пацанка" Настя Покрищук довго "ламалася", але погодилася піти на кушетку з першим-ліпшим: "До кінця"

Як повідомляв Знай.ua, королева пластики Покрищук грайливо потрясла своїми новими "булочками" у рожевому бікіні: "На це можна дивитися вічно"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті, яка знімалася у фільмах 18+, похвалилася переробленим "багажником" у білизні: "З новою годувальницею"