Дочка відомої української виконавиці Олі Полякової Маша показала, як проходять її студентські будні у Великій Британії та з якими складнощами їй доводиться стикатися. Відео вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Полякова не дуже часто радує шанувальників новими фото чи відео на своїй сторінці, але все ж таки періодично виходить на зв'язок. Нещодавно вона стала студенткою престижного музичного університету в Лондоні, тому часу на соцмережі, ймовірно, поменшало.

Маша Полякова. Фото: instagram.com/mashapolyakova/
Маша Полякова. Фото: instagram.com/mashapolyakova/

Так, цього разу Маша Полякова вирішила порадувати шанувальників новим відео та заразом розповісти, з якими труднощами зіткнулася на новому місці. Донька співачки розповіла, що найбільше проблем завдає погода, адже практично неможливо передбачити, у який момент може різко похолодати та піти дощ.

"Що я можу вам сказати. Я ненавиджу лондонську погоду з двох причин. По-перше, що цей проклятий дощ, а по-друге, те, що на кшталт, я зараз йду в спідничці, тому що було тепло хвилин 15 тому, а тепер холодно, що я не можу вам передати як. У мене є такий дощовик, він мене єдиний, хто рятує від цієї погоди", - розповіла донька Олі Полякової.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Крім того, Маша Полякова провела невелику екскурсію та показала свій університет.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася у страшній хворобі, на обличчі поки не видно: "Я п'ю щодня, я бухаю".

Також наш портал інформував, Оля Полякова, яка помолодшала, зі своїм "двійником" вступила в поєдинок з Володимиром Дантесом: "Тільки ласки".

Крім того, ми писали, Даша Кацуріна показала, як допомагає Дантесу зігрітися прохолодними осінніми вечорами: "Завжди радий".