Вєрка Сердючка – сценічний образ Андрія Данилка, створений в 1991 році. Свій творчий шлях народний улюбленець не обмежив виступами арт-персонажу, з 2016 року він був наставником та суддею відомого талант-шоу "Х-фактор", а у 2021 поповнив ряди експертів на гіпершоу "Маска".

Андрій Данилко 2 жовтня відзначає важливу дату – йому виповнюється 49 років, до ювілею лише рік. Його вже встигли привітати багато колег з шоу-бізнесу, включаючи акторку Ольгу Сумську та його "маму" Інну Білоконь.

Верка Сердючка и мама. Фото: скриншот Youtube
Верка Сердючка и мама. Фото: скриншот Youtube

Артистка підійшла до цієї справи дуже креативно та оригінально. Вона створила листівку, які так сильно люблять наші бабусі, з поздоровленнями: "Щоб ти так жив! З днем ​​народження!". На картинці можна побачити її саму в образі, пачки доларів, червону ікру та алкоголь.

"Листівка від мами", - коротко написав Андрій Данилко.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До привітань Інни Білоконь приєдналися Даша Астаьфьова, Юрій Горбунов, Вова Остапчук та Андре Тан.

Коментарі - instagram.com/v_serduchka/
Коментарі - instagram.com/v_serduchka/

Варто зазначити, що зараз Данилко разом із "мамою" вирушив у тур різними містами Європи, який триває з 17.09 по 23.11.

Раніше ми писали про те, що Андрій Данилко "загубився" з мамою Вєрки Сердючки, але його швидко знайшли: "Наср*но, обережно"

Як повідомляв Знай.ua, Вєрка Сердючка роздяглася і показала попу в стрінгах, а "мама" повторила: "Майже на місці"

Також портал Знай.ua писав, що українці дізналися про тяжку хворобу Андрія Данилка - все через Вєрку Сердючку: "Я не міг ходити"