Світлана Лобода в Telegram нещодавно фокусувалася на роботі свого фонду, в рамках якого психологам та волонтерам вдалося опрацювати понад 11 тисяч повідомлень від українців, які постраждали від війни та вимагають допомоги.

Зараз співачка розпочала день із добрих новин. Справа в тому, що перенесений тур Німеччиною знайшов новий початок - у грудні, на тих же локаціях, що і раніше.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"У всіх, хто придбав квитки, будуть ті ж місця! Тепер на Вас чекає нова програма, яскраві постановки, і багато нових пісень! Ну і хіти, що вподобалися вами. Схема заміни куплених квитків дуже проста - ви можете їх обміняти, звернувшись за місцем покупки", - пише Світлана Лобода у публікації.

За її словами, їй дуже хочеться, щоб шанувальники знали... для Світлани Лободи концерти виступають єдиною нагодою вірити, що наш світ ще має шанс. А сама вона частину зароблених коштів віддає на поновлення Ірпеня, зруйнованого рашистами.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Світлано, ви дуже світла людина, грошима вас не купити", "Я вже квитки обміняла на сертифікат, з цими постійними переносами", "Прийдемо за насолодою", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода підтримала Аллу Пугачову, яка назвала росіян рабами путіна: "Ідеально сказано"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода захотіла змін, але шанувальники були до цього не готові: "Може..."

Знай.ua писав, Світлана Лобода написала російським жінкам, показавши наскільки все погано: "Пишаюся"