Телеканал СТБ повідомляв дату повернення романтичного шоу "Холостяк" із 12 сезоном та Алексом Топольським - 30 вересня.

Згодом – проект було перенесено. А зараз на офіційній сторінці в Instagram продовжують викладати різні відео, в яких йдеться, що прем'єра ось-ось відбудеться. Хоча, судячи з коментарів користувачів, їх уже не вдасться вразити. Навіть Алекс Топольський зі своїми мудрими порадами.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Ви чекаєте, ми чекаємо, але вже зовсім скоро прем'єра найромантичнішого реаліті країни "Холостяк" відбудеться в ефірі телеканалу СТБ", - йдеться у новій публікації.

На відео постав і Алекс, і ведучий Григорій Решетник, тримаючи в руках режисерську тарілку, яку за традицією вони розіб'ють. Кадри ті самі... зона знайомства з дівчатами, без будь-яких нових деталей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Решетник та Топольський, фото з Instagram
Решетник та Топольський, фото з Instagram

"Що занадто - то не здорово! Набридли ці інтриги з перенесенням ефіру", "Напевно, холостяк вже й розлучився, а ми його ще не побачили...", "Ви як Арестович", "Якщо довго чекати, то й бажання пропаде", "Перегнули палицю з інтригою, згасло бажання дивитися", "Громадськість обурена, а я вже й дивитися не хочу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишній "Холостяк" Сергій Мельник натякнув на подарунок для жителів Херсона: "Самий час"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський попітів для дівчаток, показавши себе перед сезоном: "Нічна..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Михайло Заливако опинився в Польщі, розважаючись уже без Анни Богдан: "Коротко про поїздку"