Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вирішив підготувати глядачів до можливої ​​катастрофи. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дмитро Комаров зазначив, що постійні загрози використання ядерної зброї з боку Кремля змусили її випустити спеціальний цикл відео з інтерв'ю людей, які вижили після вибуху у Хіросімі. Він зазначив, що цей матеріал не виходив в ефір і в ньому багато відповідей на важливі питання.

Дмитро Комаров. Фото: скриншот Instagram
Дмитро Комаров. Фото: скриншот Instagram

"У зв'язку з прямими загрозами уряду Росії про можливе застосування ядерної зброї, ми випускаємо спеціальний цикл відео з Хіросіми, з розширеними інтерв'ю. З питаннями та відповідями, яких ще не було в ефірі. Спогади людей, які дивом вижили після вибуху ядерної бомби", – повідомив ведучий.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дмитро Комаров сподівається, що до катастрофи не дійде, а дані відео просто висвітлять історію бомбардування японського міста.

"Дай Бог, щоб ми з вами ніколи не дізналися, що таке ядерний вибух. Дуже сподіваємося, що цивілізований світ не допустить, щоб одна людина, що збожеволіла, влаштувала катастрофу світового масштабу", - додав Дмитро Комаров.

Раніше портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров зробив важливу заяву про шоу "Світ навиворіт", яке люблять мільйони: "Новий формат".

Також наш портал інформував, MamaRika зізналася у частоті побутових сварок з коханим чоловіком після початку війни: "Ти мене дістав".

Крім того, ми писали, Юрій Горбунов показав зворушливі кадри зустрічі ЗСУ на звільнених територіях: "Не можу дивитися без сліз".