Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Виконавиця замінила Ксенію Мішину у романтичному шоу "Холостячка", ставши головною особою проєкту у другому сезоні. 8 жовтня 2021 року вона порадувала українців новою прем'єрою під назвою "Клинок". Цього ж дня вийшов четвертий епізод "Холостячки", під час якого Злата станцювала сексуальний танець перед чоловіками та розпрощалася з Васко.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

А зараз користувачі запропонували повернутися в четвертий епізод, щоб послухати Stand-up Андрія Задворного перед рештою учасників та Златою Огнєвіч.

"Ми всі знаємо, що ти вегетаріанка, напевно, тому всі твої колишні не риба, не м'ясо. Саша, я сподіваюся виживу після цього стенд-апу ще пару днів хоча б. Минулий тиждень, пам'ятайте все, був у нас - тиждень хобі. Саша повернувся зі побачення, знаючи купу подробиць зі побачень інших хлопців. Мабуть головне хобі Сашка - це допит. Злата не любить підкорятися, а Саша любить підпорядковувати. .

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що її волосся - несправжнє.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч із "Холостячки" розповіла, як у неї народжується пісня, наче дитина.

Також стало відомо, що Задворний вирішив налагодити особисте життя колишньому "суперникові" з "Холостячки" Тарапаті.