Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вова Дантес нещодавно повернувся з невеликого, але дуже насиченого туру різними містами. Далі він вирушить до Європи з гумористом Олексієм Дурнєвим, щоб зібрати гроші на потреби бійців із ЗСУ завдяки концертам. І ось насамперед музикант вирішив приїхати до рідної мами, де була його кохана Даша Кацуріна.

"За 4 дні побував та знімав у 14 містах України", - повідомив Дантес.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Артист показав свою дівчину - колишню дружину нового хлопця Дорофєєвої, яка розляглася на дивані в домашньому вигляді. Він із сарказом заявив, що Даша дуже сумувала, хоча навіть не встала обійняти коханого після розлуки.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно Дантес уже показував Дашу, яка сиділа за столом у гостях у його мами. Мабуть, стосунки у них досить серйозні. Кацуріна нещодавно в інтерв'ю розповідала, що Вова дуже потоваришував із її дітьми.

Кацуріна і Дантес, скріншот з відео
Кацуріна і Дантес, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що Володимиру Дантесу запропонували спалити Tesla після марення про Крим від Ілона Маска: "Та кому вона потрібна..."

Як повідомляв Знай.ua, Даша Кацуріна поніжилася на березі біля моря і заговорила про любов до Дантеса: "Зараз мені подобається"

Також портал Знай.ua писав, що Вова Дантес прогулявся розбомбленими вуличками Ірпеня, і не стримав сліз: "Ми помстимось"