Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська розповіла, як українкам набратися сил, які через війну буквально покинули їх. Спортсменка наголосила, що все починається з нас – якщо буде ресурс, ми зможемо зробити щось і для навколишнього світу.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Нові реалії життя диктують нові правила, до яких потрібно пристосовуватися. А на це потрібні сили. Як їх поповнювати, та де брати натхнення? Ділюся з вами своїми ритуалами, які підтримують гарний настрій та приносять радість", - написала Боржемська.

Зірка перерахувала все - спорт, гарний сон, ароматерапію, смачну їжу та догляд за собою. Вона зазначила, що для того, щоб виспатися, потрібно щільно закривати вікна від проникнення світла для вироблення мелатоніну.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Якісний та збалансований сніданок дає сили починати день легко та у гарному настрої. Догляд за собою: обличчям та тілом. Не забувайте піклуватися про шкіру. Правильне та регулярне очищення, зволоження і живлення", - додала Марина.

Раніше ми писали про те, що колишня Узєлкова Марина Боржемська показала, хто її справжня опора в житті: "Кращий "

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська розкрила українцям велику різницю - легко не вийде

Також портал Знай.ua писав, що колишня Узєлкова Марина Боржемська "стрибнула" з корисної їжі на солодощі: "У боротьбі"