Надя Дорофєєва продовжує виставляти будь-які публікації, пов'язані з піснями, що нещодавно вийшли, в рамках альбому, написаного українською мовою.

Зараз, звичайно ж, її увага звернена на масову ракетну атаку рашистів, здійснену 10 жовтня 2022 року. Вона миттю повернула українців думками до 24 лютого, коли відбувалося те саме. Але реакція зовсім інша. Тепер немає паніки, є лише злість.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Вона, як і багато інших українців, була повністю в новинах із самого ранку. І дані про те, що 47 людей було поранено, а 8 - загинули, після обстрілу Києва, дають чітке усвідомлення того, хто є мішенню нашого ворога.

"Ми, люди, просто українці. Мета – залякати нас і змусити здатися. А наш ворог – терорист. Київ, Львів, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Тернопіль… українськими мірними містами випущено 83 ракети ! Як болить. Цей день нестерпний. Давайте триматися! Не ігноруйте тривоги, бережіть себе", - пише Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До цих слів вона прикріпила потужне відео з метро, ​​де люди вирішили відволіктися та заспівати.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

"Коли дивлюся такі відео, щоразу роблю лише один висновок: музика, наші пісні – рятують морально", "Коли це скінчиться?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Вова Дантес із сивиною після обстрілів пообіцяв окупантам розплату від ЗСУ: "Будете відсмоктувати до самої московії"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва допомогла молодим артистам "протоптати" шлях до слави: "Нове, творче покоління"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва показала, як ставиться до тих, хто її ненавидить: "У такої красуні..."