Українська телеведуча шоу "Все буде добре", "Неймовірна правда про зірок" Надія Матвєєва часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram.

Наразі вона опублікувала список із кількох слів, щоб її шанувальники постаралися скласти з них існуюче українське прислів'я — "недогода, бабиній, корові, дівці, все". Як виявилось, одне слово тут зайве.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

"Це одне із завдань, яке я разом з Романом Міщеряковим виконувала в "Солов'їному шоу". Раптом серед повітряних тривог, праці та донатів у вас знайдеться півгодини для перегляду якісного українського контенту", - пише Надія Матвєєва у публікації.

На знімку вона постала у досить патріотичному вбранні. Сукня – помаранчевого кольору, з синім ремінцем. А на шиї – хустинка у квітах українського прапора.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Надія Матвєєва, фото з Instagram
Надія Матвєєва, фото з Instagram

"Бабиній дівці все недогода", "Оля подарувала дівці великий букет троянд зі своєї затишної дачі, а бабиній корові – такий самий великий букет соковитих кульбаб. Я використала всі зазначені слова в цій пропозиції", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, М'ята поряд з Матвєєвою з "Все буде добре" заговорила про українок, здатних перевернути світ: "Знаємо ціну життя"

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва знайшла, кому сказати "дякую" за кожен день: "Загадити мені"

Знай.ua писав, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва знайшла, кому сказати "дякую" за роботу: "Допомога продуктами"