Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка зараз активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona нагадала шанувальникам про кліп на пісню "Читаю реп", який вийшов у 2018 році. Артистка зізналася, що тоді їй хотілося акцентувати на людях, які перебувають довгий час за кордоном. Від цього їхня національність не змінювалася, вони були на її концертах і дуже сумували за домом.

Alyona Alyona, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"
Alyona Alyona, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"

"Багато людей з України вимушено стали емігрантами. Поняття "синдром емігранта" дуже сильно актуальне через мовні, ментальні, традиційні бар'єри та світогляду на життя", - повідомила Савраненко.

Зірка висловила подяку тим, хто від початку відправляє допомогу із закордону в Україну. Також вона звернулася до українців, яких розкидало по всій Європі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Ми маємо бути сильними заради наших дітей, чоловіків та нашої України. Ми маємо вірити в перемогу. Щодня робити все для перемоги, боротися на своєму фронті та бути певними в тому, що настане той час, коли ми всі повернемося додому", - заявила Олена.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona розповіла, як її в Україні "зустріли" дрони-камікадзе, випущені окупантами: "Боляче, як уперше"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona та Jerry Heil довели українців до сліз потужним треком про козаків: Ольга Сумська бачила все на свої очі

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona після швидкого схуднення потрясла обвислими "вушками": "Це природно"