Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна спіймала дзен та показала ефектні фото. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аня Сагайдачна не лише талановита актриса, а й хороша танцівниця, нехай і лише початківець. Вона активно відвідує заняття та любить хвалитися досягненнями з шанувальниками.

Анна Сагайдачная, фото: Знай.ua
Анна Сагайдачная, фото: Знай.ua

Так, цього разу Аня Сагайдачна здивувала незвичайним фото, на якому постала висить на пілоні в позі лотоса. Повторити таке зможе далеко не кожна людина, адже для цього потрібна відповідна підготовка, зокрема фізична.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Кадр зірка супроводжувала глибоким текстом про своє дзено та важливість того, як живе людина.

"На цьому фото Аня, яка всіма силами намагається не випадати зі свого особистого дзена. Дзен – споглядання, глибоке зосередження, Порятунок… Те, що виростимо зараз у собі, з тим і житимемо потім. Давайте не забувати, що агресивна нація, яка ненавидить всіх інших живих істот, у цьому світі вже існує. Ми – не вони. Ми – про кохання, про взаємодопомогу, про глибокий жаль", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Фортечної" Анна Сагайдачна згадала сестру-зрадницю з росії: "Боялася, що тут її з'їдять".

Також наш портал інформував, Олександра Зарицька з "KAZKA" поїхала у відрядження, доки сім'я у Києві під вибухами.

Крім того, ми писали, Alyona Alyona розповіла, як її в Україні "зустріли" дрони-камікадзе, випущені окупантами: "Боляче, як уперше".