Колишній чоловік Наді Дорофєєвої відомий співак Володимир Дантес показав, якими милими знаками уваги робить приємно своїй новій дівчині Даші Кацуріній. Відповідними кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Розлучення з Надею Дорофєєвою та новий роман із Дашею Кацуріною стало не лише новим етапом у житті Володимира Дантеса, а й інтригуючою подією для всіх шанувальників. Нині багато фанатів уважно спостерігають за розвитком нових відносин артиста.

Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/
Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/

Так, сьогодні Вова Дантес перебуває в європейському турі, в який вирушив разом з Олексієм Дурнєвим. Зірки вирішили своїм гумором зібрати гроші для підтримки ЗСУ. Незважаючи на завантажений графік, Дантес знайшов час побачитися з Дашею Кацуріною, ймовірно, призначивши їй зустріч в одному з закладів у Варшаві.

Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories
Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На відео артист тихенько підібрався до коханої, яка сиділа у кафе та показав їй букет квітів. Дівчина не чекала і була приємно вражена. Судячи зі сторіс Даші Кацуріної, вони з Дантесом побачилися не тільки в кафе, а й у неї вдома.

Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories
Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін instagram stories

"Ой, Вова Дантес", – підписала кадр Кацуріна.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва, незважаючи на кохання з Кацуріним, "зчепилася" з іншим: "Як тато з донькою".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв без жінок вирушили запалювати до Польщі: особисті, інтимні, хвилюючі, непристойні.

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, чому перенесла прем'єру свого нового кліпу "У твоїй душі": "Дуже особливо..."