Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, кількість яких перевищила 75 тисяч.

Віра Кекелія показала нову фотографію зі своєю близькою подругою Мартою Адамчук, з якою разом грає у "Жіночому кварталі". Варто зазначити, що вони нещодавно випустили спільну пісню "Проросте".

Відомо, що артистка тільки-но повернулася з Грузії, де народила другу дитину, і це їхній перший знімок після довгої розлуки.

"Як важливо сьогодні просто бути один у одного 😊", - написала Адамчук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зворушливі слова настільки вразили Віру Кекелію, що вона не стримала сліз, списуючи все на гормони після народження дитини, а Адамчук у відповідь зізналася, що її дуже любить.

Коментарі - instagram.com/kekeliavera/
Коментарі - instagram.com/kekeliavera/

Їхня спільна подруга з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару теж залишила коментар під публікацією, захоплюючись розкішним зовнішнім виглядом артисток.

Коментарі - instagram.com/kekeliavera/
Коментарі - instagram.com/kekeliavera/

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук подарувала нове звучання улюбленій пісні українців: "Золотоголоса"

Як повідомляв Знай.ua, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" повертається з місячним синочком в Україну: "Підгузки поміняли"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія показала, де вона застрягла з маленьким сином: "Дочекалися документів"