Багаторазова чемпіонка України, Європи та учасниця Олімпійських Ігор-2016, 2020 Марина Бех-Романчук поділилася результатами дуже гарної, романтичної фотосесії у Парижі.

Зараз вона виставила лише один знімок, але дуже говорячий, адже спортсменка вирішила всім показати свою велику "душу", за що їй прилетіли і негативні, і позитивні коментарі.

Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/
Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/

"Ми всі опинялися у важких ситуаціях і здавалося, що це кінець... але навіть у найтемніші часи можна побачити щось яскраве і знайти вихід!", - пише Марина Бех-Романчук у публікації.

Справа в тому, що вона постала в топіці рожевого кольору. Погляд спрямований кудись убік, але вся увага звернена не туди, а на виразне погруддя, підкреслене за допомогою глибокого декольте.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

"Коли з'явиться онліфанс?", "Непогано так собі Nike прилаштувався", "Ви дійсно вважаєте, що це фото доповнює зміст?", "Приємно, коли у жінки розвинений мозок", "Хороші близнюки", "Яка ви красуня, Мариночка", "Ти вб'єш мене своїм тілом", - пишуть користувачі у коментарях.

Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram Stories
Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук перетягла своє спортивне тіло смужками купальника: "Прекрасна"

Як повідомляв "Знай.uа", чемпіонка Марина Бех-Романчук розкрила глибоке декольте, опинившись на дахах Парижа: "Тільки з тобою"

Знай.ua писав, чемпіонка Марина Бех-Романчук злетіла над біговою доріжкою перетворившись на один потужний нерв: "Дуже важкий"