Надя Дорофєєва випустила нову пісню, якою розчулила українців кадрами руйнувань будинків мирних мешканців.

Неймовірно емоційна пісня "У твоїй душі" про втрату українцями дому вразила шанувальників. Кадри руйнувань, і проникливі слова довели багатьох до сліз. Особливо щемко слухати пісню тим, хто дійсно втратив домівку, і яку вже неможливо повернути. У сторі Надя Дорофєєва розповіла, що люди, слухаючи пісню плачуть.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

"Люди плачуть від кліпу "У твоїй душі", - написала на відео співачка.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Якщо ти в безпеці Якщо тобі тепло Якщо маєш змогу – допоможи повернути відчуття дому тому, у кого його відібрали! Я знаю, що зараз дуже багато зборів, але навіть 5 грн можуть допомогти відновити чиюсь домівку. Сміливість – відбудовувати зруйноване - написала Надя в одному з нещодавних дописів

У коментарях зізналися, що пісня вийла надзвичайно чутдива:

"У твоїй душі це дуже чуттєва пісня, моя улюблена кожен день слухаю, вона дуже допомагає, в цей не легкий для країни час", "Правильні слова, допомагаймо чим можемо, УКРАЇНА ПОНАД УСЕ", "У твоїй душі мій дім", "Сумую за своєю домівкою і навіть не знаю коли повернуся", - написали у коментарях.

Надя Дорофєєва, коментарі. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, коментарі. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва у кліпі на пісню "У твоїй душі" показала свій дім та руйнівні наслідки війни.

Як повідомляв "Знай.ua" спекотна Даша Астаф'єва сховалась у лісі в компанії грибочка та мокрого носика: "Чєк фейс".

Також "Знай.ua" інформував, Надя Дорофєєва, незважаючи на кохання з Кацуріним, "зчепилася" з іншим: "Як тато з донькою".