Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує нові та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

Тоня Матвієнко продовжує боротися на своєму, культурному фронті, і активно виступає на благодійних концертах. У Insta Stories вона показала відео з одного з них. Виступила зірка у Великій Британії, де зараз тимчасово проживає з донькою.

Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко
Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко

Артистка чуттєво виконала для гостей легендарну пісню "Ой, летіли дикі гуси", яка стала популярною після того, як її заспівала мама Ніна Матвієнко, а після переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко.

А ще Тоня Матвієнко заявила, що весь світ дивується, чуючи правду про Україну, а спів лікує душу. Також вона повідомила, що їй удалося достукатися до британців своїм талантом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Світ поринув у матеріальний простір, де знецінено все божественне. А голос зцілює сердечною піснею помисли болісні, байдужість. Сонячний промінчик інтонації оздоровлює, навіть простір", - написала Матвієнко.

Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко
Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко розповіла про інтим в онлайні: "Як малолітка"

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко похвалилася своєю бойовою мамою, яка вирішила перемогти ворога піснею: "Мій дух сильніший за ці ракети"

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко розповіла, що ніколи не пробачить Арсену Мірзояну: "Воно так, падло, веде..."