Олександр Усик, який у ніч проти 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок, вже давно перебуває в Україні.

Про поєдинок уже ніхто не згадує, усі думають над тим, коли ж буде наступний бій і з ким. Однак поки що жодної інформації про майбутнє - немає. Чи буде він проти Тайсона Ф'юрі чи ні... невідомо.

Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/
Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/

Але це не заважає говорити про Олександра Вусика. Так, наприклад, за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) його визнали боксером року. Голова організації Франсіско Валькарсель навіть організував спеціальний захід, який пройшов у Пуерто-Ріко. А Олександр Усік був присутній на нагородженні.

"У тебе велике серце. Я знаю, що ти боровся за всіх своїх людей. Ти боєць року. Коли ми зробили Усіка обов'язковим претендентом на титул WBO у надважкій вазі, інші хлопці скаржилися. Були судові позови, але ми досягли позитивного результату. Ми пишаємося тим, що ти тут", - заявив глава WBO.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Нині на рахунку українського боксера цілих 20 перемог. Із них 13 нокаутом. І 0 поразок на рахунку Усика.

Останній поєдинок пройшов влітку – це був реванш проти Ентоні Джошуа. Олександр відстояв титули WBA Super, WBO, IBF та IBO.

Нагадаємо, чемпіон з боксу Олександр Усік закликав українців до відповідальності: "Перемога залежить від кожного"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усік показав, як доводиться спати його доньці під вибухами: "Наскільки психіка..."

Знай.ua писав, Олександр Усик показав погляд зі свого ракурсу на бій з Джошуа: "Це не моя перемога"