Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка та зірка Олімпійських ігор-2020 Дар'я Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram .

В одному зі своїх постів популярна українська спортсменка поділилася чарівним знімком у променях ранкового сонця.

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

Спортсменка на фото позує на кухні – біля неї видно білу чашку, а за стіною – кухонні шафки. Світло з вікна падає на її обличчя, вигідно наголошуючи на ніжному макіяжі в натуральних тонах. Свій піст вона супроводжувала лише емоджі у вигляді червоного серця.

На перший погляд може здатися, що дівчина позує оголеною – проте насправді вона одягнена в светр, що обтягує, з високим коміром кавового кольору.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

«Beautiful eyes (Гарні очі)» , - захоплюються шанувальники красуні.

"Клеопатра", "Красива", "Ну яка ж, краса" , - пишуть коментатори.

"Looking so beautiful and sweet (Виглядає так красиво і мило)" , - зізнається один із коментаторів.

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

Нагадаємо, що дзюдоїстку Дар'ю Білодід засудили за короткі шорти, які нічого не приховали: "Війна, а ти гуляєш без трусиків".

Раніше ми повідомляли, що Дар'я Білодід "махнулася" ролями з гімнасткою Владою Нікольченком, засвітивши стрункі ніжки: "Тільки не бий...".

Також стало відомо, що Дар'я Білодід зустріла 22-річчя на день обстрілу України та в смутку через поразку на чемпіонаті: "Тяжко переношу".