Стас Ярушин, який зіграв роль Антона з популярного серіалу "Універ", колишній КВК-щик і учасник шоу "Зірки в Африці", побував на шоу "Алена, блин!", і поділився подробицями свого життя.

Актор розповів, що не поділив на проєкті з Вікторією Монаковною Бонею, чому посварився з Віталієм Гогунським та чому лікував депресію алкоголем.

"У мене був у 27 років дуже неприємний період у житті, коли все звалилося зверху. Спочатку на нас сипалися гроші за гастролі, потім... вже були не ті гроші. Саме тоді КВК став іти на спад. У мене були стосунки з першою дружиною". , складалися "через одне місце" ... Я підсідав сильно на алкоголь. Коли закінчився КВК, я такий "І що?! ". У мене все впало. Ти встати з ліжка не можеш ..." , - згадує актор.

Стас Ярушин, скріншот: Youtube
Стас Ярушин, скріншот: Youtube

Після цього він вирішив звернутися за допомогою до фахівця.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Тоді я звернувся до психотерапевта. У цьому нічого поганого немає. Я сам прийняв таке рішення. Я пройшов обстеження, і мені сказали, що я здоровий, як кінь. Я на антидепресантах сидів… Ми одружилися, я перевіз дружину до Москви" , - додає актор.

За рік пара розлучилася. На думку Стаса, дружина хотіла "все й одразу", то так не буває.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Універ" Стас Ярушин розповів, як опинився в одному ліжку з колегою на майданчику.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Універа" Настя Самбурська вивалила на берег свої "буйки", щоб показати головне.

Також стало відомо, що Лєра з "Ранеток", зірка "Кадетства" та дружина Сашка Білого з "Бригади": зірки, які підтримали росію у війні проти України.