Якось недавно Надя Дорофєєва відповідала шанувальникам на найцікавіші питання, включаючи навіть дуже особисте.

Завдяки подібному спілкуванню українці й дізналися, що виконавиця зараз не вагітна... а також те, що попри вік (їй 32 роки) вона все одно хоче дітей. Наразі Ігор Кондратюк згадав, як 15 років тому, у 2017 році, у Голлівуді проходили зйомки проекту "Американський шанс", де 12 українських дівчат змагалися за участь у групі Glam, включаючи і Надю Дорофєєву.

Це дозволило дівчині згадати себе у 17-річному віці, продемонструвавши, що вже в ранньому віці вона була "іконою стилю", поки на її стегна задивлявся один з американців.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Але паралельно цьому українці вирішили згадати Наді Дорофєєвій менш приємний фрагмент з її життя та життя гурту "Время и Стекло". У ролику на каналі "Загін кіноманів" Віталій Гордієнко випустив ролик, у якому показав, які російські серіали дивилися українці до початку війни... у яких нашу націю постійно принижували.

Один із таких - "Кадетство". У ньому знімався Олександр Головін, який згодом знявся у стрічці "Жінки проти чоловіків: Кримські канікули", про окупований півостров... і яким було подив Віталія, а також тисяч інших українців, які почули у цьому творі українську пісню - "Время и Стекло - Навернопотомучто".

"До речі, дуже класний саундтрек там був. Знайомий гурт там співає. А це, на секундочку, 2018 рік. Це, звичайно, не дуже стосується теми, але я досі не бачив вибачень Дорофєєвої перед українцями за бізнес із РФ", - каже ведучий.

Нагадаємо, Ігор Кондратюк показав, як 17-річну Дорофєєву роздягали очима американці на кастингу: "Палити на мої сідниці"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала животик, заговоривши про "ігри" з Позитивом: "Наречена буде?"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєву спіймали в поцілунку з "Арештовичем": "Тепер ніхто не буде ..."