Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова зараз перебуває в мрійливому очікуванні третього малюка, маючи вже двох прекрасних дітей, тому трагічні події у рідній країні особливо сильно вражають її.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Хоча артистка зізнається, що вже не має страху, який у всіх українців на початку війни був практично на тваринному рівні, але звикнути до постійних обстрілів вона не в змозі.

"Кожен раз мозок не може зрозуміти, що це взагалі відбувається. Але я навчилася не лякатися, тому що не маю права зайвий раз хвилюватися. Дитина все відчуває і потім ще гірше", - написала Світлана.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Тарабарову рятують мрії та створення нових ідей. Також вона намагається будувати плани, записуючи їх у нотатки, щоб хоч мати відчуття майбутнього.

"Спробуйте. Ну і дихати. Вистоїмо", - дала пораду і запевнила українців зірка.

Скріншот із Insta Stories, Світлана Тарабарова
Скріншот із Insta Stories, Світлана Тарабарова

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова з "Real O" показала, як усвідомлено її діти ставляться до війни та люблять Україну: "Вистоїмо"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова незважаючи на війну та борги повідомила про третю вагітність: "Життя триває"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова нагадала про шлях, який потрібно зробити для перемоги та повернення додому: "Слухай серцем"