Відома українська співачка, акторка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", постійно публікує свіжі яскраві кадри для армії фанатів. Дівчина активно розвиває свій аккаунт в Instagam, тут за нею стежить понад 1,8 млн людей.

На цей раз Аня вирішила поділитися своїми успіхами в косметичному плані. Справа в тому, що Трінчер нарешті розібралася, як правильно стежити за шкірою обличчя, тепер має свій особливий ритуал.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Шкіра зараз просто кайф. Я полюбила себе без мейка, така чиста, гладенька. Тьху-тьху", - пише Анна Трінчер.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я впевнена, що ви хоча б раз зіштовхувалися з висипанням на обличчі. Акне або постакне - це дуже популярна тема і дуже болісна для багатьох. Вона буває через стреси, через недосипання. Якщо з'їсти щось солодке, то шкіра одразу реагує.", - розповіла Аня і додала, що після таких висипань шкіру необхідно трохи підсушувати.

Також варто нагадати, що днями Анна Трінчер вирішила влаштувати для своїх фанатів цілу екскурсію своїм гардеробом з купальниками.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

21-річна Аня може дарувати такі сюрпризи - дівчина має дуже підтягнуту фігуру, яка відмінно підходить для демонстрації різних комплектів нижньої білизни.

Нагадаємо, ці вусики не колються? Дар'я Петрожицька проміняла "Папіка" на котика, насамперед - у ліжко.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер дізналася у Свечкоренка з "Холостячки", як безсоромно пустувати по відеозв'язку: "Не захоче...".

Також, Анна Трінчер нагадала про свій успіх, щоб "захиститися" від нападу українців: "Ідіть на ***".