Знаменита співачка, Народна артистка України Софія Ротару є досить затребуваною артисткою і раніше часто виступала як на великих концертах, так і на корпоративах.

Більше того, Софія Ротар високо цінується на зірковому "ринку". Наприклад, виступ співачки на корпоративі в Берліні минулого року вилився у скандал, який не затихає досі, пише Вlitz.plus.

Тоді багато хто "діагностував" співачці хворобу Паркінсона. В результаті її родина ледь відбилася від навали безтактних питань від зацікавлених людей. Крім того, багатьох довгий час непокоїло питання, скільки ж заробляє улюблениця мільйонів, і ось цей секрет розкритий!

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Однак, як виявилося згодом, потривожений спокій української зірки сповна окупився. Адже, як порахували у російському шоу "Ти не повіриш", яке виходить на каналі НТВ, Софія Ротару тоді заробила кругленьку суму.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Виявляється, за резонанс, який виник після виступу Софії Михайлівни Ротару у Берліні, співачка отримала близько 6 мільйонів рублів. Що в українській валюті становить понад 2 мільйони гривень.

Концерт Софії Ротару, скріншот: Instagram
Концерт Софії Ротару, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Софія Ротару приховувала це довгі роки, а сестра Ауріка розкрила все за секунду: "Можемо тричі на день...".

Раніше ми повідомляли, що родина Софії Ротару радіє довгоочікуваному поповненню, Руслан Євдокименко на 7 небі.

Також стало відомо, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay відхрестилася від зіркової тітки: "Я не є прищіпкою".