Популярна українська співачка, волонтер, блогерка та продюсер Наталія Могилевська, яка нещодавно стала головною героїнею театрального кліпу про трагічну долю українців, продовжує всупереч усьому піднімати настрій своїм відданим шанувальникам. У соціальних мережах Наталя часто публікує не лише кадри із життя, а й добірні веселі картинки.

Цього разу Могилевська виявила фото, де українців порівняли з котиками, які нічого не бояться.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Тримаємося, українці", - підписала нову історію Наталія Могилевська. Справа в тому, що підступні ракетні обстріли російськими окупантами не припиняються. Українці прокидаються і лягають спати під звуки сирен та вибухів. Багато хто вже настільки звикли до таких подій, що залишається лише одне - трохи гумору, щоб не збожеволіти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В історії Наталія Могилевська показала парочку котиків, одного великого - який виступає у ролі бійців протиповітряної оборони, та одного маленького кошеня, що сидить під дорослим котом. Ось це маленьке кошеня якраз і втілює українців, яких охороняють доблесні бійці ППО та ПРО.

Нагадаємо, Володимир Дантес заявив, що судний день уже розпочався: "Хто не розуміє...".

Раніше повідомлялося, Наталя Могилевська згадала, як запанікувала під натиском одного колумбійця: "І смішно, і сумно".

Також, Наталія Могилевська після визволення Херсона "націлилася" на соковиті кавуни: "Цього року ще буде завезення?".