Учасниця романтичного шоу "Холостяк" Олександра Мудра за 3 випуски шоу встигла полюбитись багатьом телеглядачам.

Дівчина красива, розумна та досить хитра. Вона спритно уникла поцілунку з Алексом Топольським, чим посіяла в ньому ще більшу пристрасть. Також в останньому випуску дівчина запам'яталася тим, що вона не має роботи, але працює над собою.

Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua
Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua

Звісно, ​​після цього у шанувальників шоу "Холостяк" на СТБ посипалися питання і 25-річна Саша з радістю відповіла на них у соцмережах. Дівчина почала трохи прокривати завісу таємниці над своїм минулим і з'ясувалося, що це не розбещене дівчисько, яке не знає ціни людській праці.

Вона працювала аніматором у Туреччині у 19 років і працювала кореспондентом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також дівчина опублікувала одне цікаве фото із головним героєм шоу Холостяк іншого сезону.

Провокаційний знімок Саша виклала у Instagram-stories. На фото - американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф та учасник першого сезону шоу "Холостяк" Макс Чмерковський.

Де саме і з якою метою Саша зустрілася з Максом – невідомо. На фото вони позують обійнявшись. Саша одягнена у вкорочений светр із зображенням пустелі, а також у чорні джинси. Волосся дівчини розпущено. Макс одягнений у худі та джинси.

"Українська їжа поєднує людей" , - написала Олександра на фото.

Сторіз Саші Мудрої з Максом Чмерковським
Сторіз Саші Мудрої з Максом Чмерковським

Зазначимо, що після завершення зйомок Саша стала часто постити фото з Америки та переїхала туди, саме тому її назвали ймовірною переможницею – вся річ у тому, що сам Алекс Топольський живе у Майамі.

Нагадаємо, що Саша Мудра з "Холостяка" зізналася, чому відмовила Алексу Топольському в поцілунку.

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як його побили через дівчину.