Відомий гуморист, учасник "Ліги сміху", а також учасник першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак позаздрив безстрашності дружини перед процедурою, яка лякає багатьох чоловіків. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андрій Рибак намагається завжди бути на зв'язку з шанувальниками і для цього приділяє чимало часу сторінці в соцмережі. Гуморист частенько піднімає настрій українцям кумедними роликами чи фото.

Андрій Рибак. Фото: скрін youtube
Андрій Рибак. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Андрій Рибак поділився новим роликом, у якому показав, що часом навіть найбрутальніші та найсильніші духом чоловіки виявляються слабшими ніж ніжна жінка. Це трапляється, коли справа доходить до уколів. Гуморист показав, що звичайний укол у лікарні для чоловіка серйозний виклик, а дівчата безстрашно лягають під голку, якщо доходить до догляду за собою.

"Дівчата, як ви це терпите?", - поцікавився артист, показавши дружину на прийомі у косметолога.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У коментарях під відео посміялися та зазначили, що для дівчат такі випробування – дрібниця.

"Це не найгірше, що трапляється з дівчатами", "А ви думали, ми туди релаксувати ходимо?))", - написали шанувальниці.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Рибак із "Холостячки" показав, які пози практикує з дружиною: "У плацкарті можемо тепер..."

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо".

Крім того, ми писали, Настя Каменських після перемоги України готова освідчитися у коханні, хоча серце вже зайняте Потапом: "Користі нуль".