28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

18 листопада на телеекранах вийде четвертий випуск... хлопець продовжує розповідати про себе на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, включаючи те, який шлях він пройшов у США до того, як стати бізнесменом.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Я вже готовий провести розслаблений вечір по перегляду Холостяка. А ви? виходом із зони комфорту. А поки що продовжу розповідати вам про моє життя в Нью-Йорку", - пише Алекс Топольський.

На першому ж кадрі він розсунув ноги, опинившись на дивані і готуючись до перегляду.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після того, як чоловік почав працювати моделлю, його життя у Сполучених Штатах Америки почало налагоджуватися. Менш як за рік йому вдалося знятися в головній ролі рекламного ролика.

"Це була моя перша головна роль. За неї я отримав 5 тисяч доларів, тоді це було дуже непогано. Мені дуже сподобалося. Новий досвід. Багато емоцій. Круті знайомства. Ще й на цьому заході мені запропонували підписати контракт нова модельна агенція в Чикаго", - додав він.

"Життя заграло новими фарбами! У наступному році я працював у Нью-Йорку барменом у найкращих клубах і руфтопах і продовжував модельну кар'єру. Почав заробляти дуже хороші гроші в 700-900 доларів за 1 зміну. ​​За пару місяців накопичив 25 тисяч на переїзд до Каліфорнії, щоб розвивати акторську кар'єру", - зазначив "Холостяк".

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як його побили через дівчину: "Без футболки"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський захотів більшого, закривши обличчя руками: "Все кинути"

Знай.ua писав, Саша Мудра з "Холостяка" зізналася, чому відмовила Алексу Топольському в поцілунку: "Багато не увійшло в кадр"