Юрій Великий у новому епізоді спародіював лукашенка так, що навіть вуси повірили, що вони на диктаторі висять.

Пародист прославився тим, що пародіював Зеленського, він дуже часто радує новими порціями гумору, невеликі гуморески у виконанні Великого здатні розрадити найсумнішу людину. Цього разу Великий посміявся над лукашенко, та його "перший досвід" на тракторі.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Не так давно Великий оприлюднив відео на якому перетворився на говорящу голову путіна пєскова, а тепер Великий пародіює лукашенка.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Великий розповів про швидкісний ба навіть надзвуковий трактор, з яким у лукашенка був перший досвід. У мережі з'явилося відео, де Лукашенко розповідає, як їхав на тракторі зі швидкістю 280 км/год.

"Мій перший досвід був на тракторі МТЗ-50, мона їхати з будь-якою швидкістю. Можна з будь-якою швидкістю їхати, але я на ньому по кільцевій дорозі проїхав зі швидкістю 280 км/год - починає

"Стільки педалював, що рідина в колінах закипіла", "Ви дійсно великий!! Обожнюю Ваш гумор!", "Як може бути такий "президент" в країні, розповідати такі дурниці, говорити за макдональдс дурниці", "Юрію, обожнюю ваші пародії, цей "батька" напевно десь випав і вдарився головою", - написали в коментарях під відео українці.

Юрій Великий. коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Нагадаємо, ми писали, що "росія у Херсоні не завжди назавжди": пародист Зеленського з "Кварталу 95" Великий висміяв Пєскова.

Як повідомляв "Знай.ua" пародист з "Кварталу 95" розкрив таємницю, як росіяни втекли з Херсона: "Відступаємо, але робимо вигляд"

Також "Знай.ua" інформував, що "блискуче спланований вимушений маневр": пародист Зеленського Великий влучив у яблучко, скопіювавши гіркіна.