Відома українська ведуча 1+1 Лідія Таран часто проявляє активність у соціальних мережах, розповідає про виховання доньки-підлітка, ділиться цінним досвідом та новинами з життя. У Instagram за нею стежить близько 160 тисяч людей.

Лідія Таран на початку війни прийняла рішення переміститися з сім'єю у безпечніше місце, а зараз вже успішно влаштувалась у Франції. Більше того, зірка стала студенткою місцевого університету, але його назву чи факультет не назвала.

Лідія Таран. Фото: Instagram
Лідія Таран. Фото: Instagram

"Давайте спробую вас розважити.. я значить в Університеті зараз вчуся. (Французькою. Французькою) І не вважаю себе прям уже стародавньою, тому думала що писати мемуари мені ще рано. А виявилося - вже на 80 сторінок запізнилася 😏" - написала Лідія.

Тепер ведучій необхідно написати дипломну роботу, з якою виникли деякі складнощі, оскільки їх підкидає університет.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мій останній факап - зробити досьє письмове і надіслати його, фух! А потім зайти на лекцію і побачити, як люди презентують свої роботи усно. Ну буває… а вчора от сказали зробити афішу і розповісти про цей проект. Тепер тре з’ясувати що вони мають на увазі під афішею.. може це додаток до мемуару, а може щось окреме", - зізналася вона.

Також Таран планує розповісти шанувальникам про університетський додаток, який викликає у неї шок, а також про постійні листи. У Франції їх пишуть з приводу.

"Просто для них тут листи писати - як дихати чи може навіть легше", - додала ведуча.

Раніше ми писали про те, що ведуча 1+1 Лідія Таран вперше показала брата, що служить у ЗСУ: "Довелося вивчити мову гранатомета"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча ТСН Лідія Таран у Франції торкнулася важливої ​​теми: "Роман про нашу війну"

Також портал Знай.ua писав, що Лідія Таран "забула" про 1+1 і вже будує успішну кар'єру у Франції: "Кордони стерті"