Відома українська співачка, акторка, радіоведуча, донька мільярдера та співвласник відомої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич, яка днями спокусила шанувальників соковитим кавуном з приводу звільнення міста Херсона, продовжує дивувати фанатів цікавими кадрами з життя.

Цього разу Анна Буткевич вирішила передати фізкультурне привітання всім своїм друзям, фанатам і навіть ворогам. Справа в тому, що Анна Буткевич знімає стрес за допомогою тайського боксу.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Буткевич у мережі Instagram.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

"Мій спосіб боротьби зі стресом", - написала в історії Анна Буткевич.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У нових історіях Анни Буткевич можна помітити дуже цікаву картинку, де Ганна Буткевич у кофті з капюшоном, у тренувальних лосинах та боксерських рукавичках займається з тренером. По рухах, наважимося припустити, що це індивідуальні заняття тайським боксом.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

Цікаво, що лосини Анна обрала леопардове забарвлення. Видно, що зірка дотримується поради легендарного Алі - порхай, як метелик, і шкода, як бджола. Якщо звернути увагу на тренера Анни, то можна зрозуміти, що він уже пишається такою вихованкою, не щодня зустрінеш таку талановиту людину, щоб умів не лише на камеру працювати, а й тримати темп у бою.

Нагадаємо, Анна Буткевич спокусила українців соковитим кавуном та тілом після звільнення Херсона: "Повертаються додому".

Раніше повідомлялося, Світлана Лобода втратила мову через події, яка увійде в історію: "Це шлях до свободи".

Також, Маша Єфросиніна обійняла коханого і зізналася, що дуже боїться: "Ми не вдома...".