Війна, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним, назавжди змінила життя всіх українців.

Хтось ностальгічно озирається назад, згадуючи, "як було добре". Інші ж з завоєністю дивляться вперед розуміючи, що майбутнє без Росії "на хвості" прекрасне. Але все ж таки, всі ми хочемо хоч на мить повернутися в той спокій, який був до початку війни і всі минулі проблеми здаються такими дрібними.

День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як
День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як

Однією з тих, хто понастальгував за мирним минулим, стала солістка групи Go_A Катя Павленко.

Артистка, яка разом колективом усі ці місяці з початку війни активно гастролювала за кордоном із благодійними концертами на підтримку України, виклала фото та відео з незвичайного концерту, на якому звучали хіти "Євробачення".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Так, на фото можна побачити у зборі зірок "Євробачення", які у різні роки представляли Україну, а саме Джамалу, гурт "Калуш" та колектив Go-A. Також Катя показала кадри з іншими зірками цього конкурсу з інших країн. На відео можна побачити виступ Go-A та атмосферу, яка панувала серед глядачів.

Катя Павленко, фото: Instagram
Катя Павленко, фото: Instagram

У підписі до публікації Павленко написала: "Вечір, який на кілька хвилин повернув нас у минуле життя. Дякую, @songfestivalfeest, за можливість обійняти старих друзів і за те, що ви зібрали всіх цих неймовірних людей разом. 20 тисяч глядачів були єдиним цілим і співали в унісон улюблені хіти Євробачення, особливо нас здивував момент, коли почалася хвилина мовчання, щоб вшанувати пам'ять усіх українців, чиє життя забрала росія, після чого на весь стадіон прозвучала Ой у лузі червона калина, яка для всього світу стала піснею надії. Надії на те, що добро переможе зло, а світло – пітьму. Дякую всім, хто зробив цей вечір незабутнім!".

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A зізналася, чого їй не вистачає через війну.

Раніше повідомляли, що Катя Павленко з Go_A без одягу показала, на яку ікону варто молитися.