Українська співачка Анастасія Приходько , яка була суддею на шоу "Співають всі" на каналі "Україна", відповіла на коментарі своїх хейтерів

Реакцію Анастасії Приходько на негативні коментарі щодо її творчості, поведінки та зовнішнього вигляду опублікувала програма "Життя відомих людей".

"Анастасія Приходько гостро відповіла на негативні коментарі!" . Анастасія Приходько

Анастасія Приходько, кадр з відео
Анастасія Приходько, кадр з відео

Наприклад, тим, хто заявив, що співачка спилася, Настя Приходько порадила, не заздрити і додала, що у них немає грошей на алкоголь. На коментар про те, що співачка є "закоханою с*кою", артистка з посмішкою відповіла: "Не твоя, ось ти й бісишся" . І додала, що себе треба кохати.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментар "чого вона така отруйна? Чоловіка немає?" теж викликав у Насті Приходько сміх. Вона розповіла про свого чоловіка, якого назвала найкращим і похвалилася тим, що вийшла заміж за коханням.

Анастасія Приходько, кадр з відео
Анастасія Приходько, кадр з відео

Співачка також пообіцяла продемонструвати всі свої нагороди і вважає, що досягла в житті всього, що хотіла. А ті, хто залишає негативні коментарі, просто заздрять і самі нічого не досягли.

Водночас на коментар про те, що в неї точно щось було із продюсером Меладзе, Приходько відповіла: "Звичайно було - я з ним працювала 3 роки".

Нагадаємо, що Анастасія Приходько задумалася, де Арестович був усі 8 років війни: "Зібрався у президенти".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько знайшла "правду" у двох-трьох тижнях Арестовича: "Читайте між рядками".