Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Лідія Скорубська вирішила підтримати цікаву ініціативу та розповісти, як насправді почувається. Артистка нагадала, що 10 жовтня, коли росія вкотре напала на мирних жителів, у всьому світі відзначали день психологічного здоров'я. Українцям явно було не до свята, проте цей аспект дуже важливий.

Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/
Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/

"Наше ментальне здоров’я більш ніж за 8 місяців війни було розхитане. Кожен з нас отримав свій травматичний досвід. І головне у цьому всьому — залишатись чесним з самим собою, так як саме з цього починається шлях до покращення свого здоров‘я та спопочуття 🙏🏻" - написала співачка.

Зірка також згадала про головне правило – спочатку надягніть кисневу маску на себе, а потім на дитину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Це означає, що про себе теж варто подбати, поставити просте питання "Як я почуваюся?". І з нього почати шлях до ментального "оздоровлення", якщо воно потрібне.

Раніше ми писали про те, що Lida Lee показала того, хто будить її вранці поцілунками і довіряє найдорожче: "Укус за інтимне місце..."

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee забула про всіх героїв Marvel після зустрічі з Пташкою з "Азовсталі": "Не вистачає слів подяки"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee переконалася у силі українців, зазирнувши в очі потерпілих дітлахів: "Не втратили світло та кохання"