Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча та колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва активно розвиває свій профіль у соцмережі Instagram і частково посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці свого життя.

Цього разу Даша Астаф'єфа чесно зізналася шанувальникам у своїй дикій пристрасті та ревнощі. І мова зараз не про чоловіків, як багато хто міг подумати. Артистка заявила, що саме книги та музику вона нізащо не розділить зі своїми друзями. Ті твори, які запали їй у душу, вона залишить лише собі.

Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва

Бувало таке, що вона брехала своїм знайомим, коли ті питали, що за пісня грає у її плейлисті. І навіть всі її книги в будинку стоять корінцями до стіни, щоб ніхто не мав можливості прочитати назву.

"Шазамити треба було, на цій війні кожен за себе. І я цього свого пунктика взагалі не соромлюся. Ну, а що! Кожен складається зі своїх потертостей, особливостей, сколів і смаків. Це і робить людину живою та цікавим", - написала Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що волохатий красень "захистив" Дашу Астаф'єву прямо в ліжку: "Тренує". Даша Астаф'єва поділилася декількома знімками, між якими різниця кілька хвилин.

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва заговорила про втому від війни, понежившись у ліжку: "Чудом не влучили". Якось нещодавно вона розповідала про Ані Лорак, яка наснилася їй уночі і якої вона, на жаль, не змогла дати по обличчю, незважаючи на сильне бажання.

Також стало відомо, що Даша Астаф'єва застрягла в ковдрі, доки чекала погоди біля вікна: "Бажаю, хоч раз...".