Оля Полякова та Маша Єфросиніна минулого року презентували на YouTube новий спільний проект - "Дорослі дівчатка".

Після початку повномашстабної війни знаменитості, хоч і не одразу, але перейшли у шоу українською мовою. Але у минулорічних випусках ховається багато цікавого. У тому числі й те, що ви прочитаєте далі.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Шоу у форматі душевних та відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій.

У п'ятому випуску "Дорослих дівчаток" Маша та Оля обговорили дуже делікатну тему сучасності - сімейні стосунки, в яких чоловік дозволяє жінці все тягнути на "своєму горбі". Артистки розповіли, що завадило їм закінчити такі досить споживчі стосунки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Бо ми закомплексовані, не люблячи себе телиці, які бояться залишитися зовсім одні", - сказала Оля Полякова.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

Оля довго уникала відповіді і намагалася відбутися жартами словами: "Я не хочу ділити свій будинок" , але все ж зізналася, що не розлучилася з чоловіком через зворушливі спогади, пов'язані з їх довгим шлюбом. Але, додала, що про розставання мова все ж таки заходила, і не раз.

Нагадаємо, що Оля Полякова перетворилася на Роксолану, щоб потім просити "гроші": "Обов'язково".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна розповіла, як завдяки Поляковій перестала зриватися на сина та плакатися чоловікові: "Сірена в голові".

Також стало відомо, що Оля Полякова показала, як у перервах між танцями з Єжовим оточила теплом біженців.