Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська порушила тему стосунків із колишніми та викликала фурор несподіваною заявою. Нове відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська любить спілкуватися з шанувальниками у соцмережі та регулярно радує новими фото та відео. Зірка показує моменти із життя, які часом бувають досить веселими та піднімають настрій українцям.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська вийшла на прогулянку, щоби насолодитися першим снігом і не втрималася, щоб не зняти нове відео для шанувальників. Зірка порадувала коротеньким віршем про стосунки з колишніми.

"Білий сніг, сестринство і братерство. Любов з колишнім - то не гріх, то - волонтерство", - сміючись на камеру зазначила Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Така несподівана заява викликала фурор, втім, шанувальники лише посміялися і подякували зірці за те, що вона розплющила їм очі.

"О Боже .... Ось як це називається, нарешті зрозуміло", "Оля стань моїм волонтером", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але мама була шокована: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, тільки сльози на очах: ​​"Мені не вистачає..."