Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступає на концертах, збирає гроші для постраждалих та ЗСУ.

Наталка Карпа показала, як готується до чергового концерту у момент, коли їй наводять марафет візажист та перукар-стиліст. Артистку переповнювало хвилювання через те, що вона виступатиме у рідному місті, де будуть її батьки та люди, з якими вона виросла.

Наталка Карпа, фото з Instagram
Наталка Карпа, фото з Instagram

"Я дякую всім фантастичним українцям, які в цей вечір були поруч і зробили добру справу, адже зібрані кошти ми відправляємо на потребу наших воїнів ЗСУ 💙💛💪🏼 Хочу подякувати всій команді, яка в цей вечір була на одній хвилі зі мною! Повторюсь - разом ми сила!💪🏼💪🏼💪🏼" - заявила вона.

Зірка поділилася кадрами з концерту та повідомила, що після нього донька Злата потрапила до лікарні. Вона сильно плакала через запалення вуха.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На моральний стан Наталки також вплинули чергові ракетні атаки окупантів, через які народ згодом залишився без світла і зв'язку.

"Після сольного концерту у неділю, якось все знову запакувалось в стиль "алярм", - повідомила співачка.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа показала унікальну жінку, яка вражає своєю добротою: "Такі люди живуть на планеті..."

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа розповіла, як вищі сили причетні до того, що залишається в пам'яті: "Дають нам випробування та нагороди"

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа навчила українців готувати соковиті котлети по-київськи: "Все складне насправді просте"