Невідомо, що розвеселило гравців донецької команди, що вони під час хвилини мовчання за загиблими захисниками, не змогли стриматися і сміялися, поки вшановували пам'ять.

Мабуть, футболісти "Шахтаря" раптом забули, що саме завдяки ЗСУ та героям, що загинули, можуть відбуватися ігри та змагання. Неприємна ситуація сталася під час 14 туру чемпіонату України з футболу між "Дніпром-1" та "Шахтарем".

Футболісти. Фото: скриншот Instagram
Футболісти. Фото: скриншот Instagram

Не найприємніший момент стався перед стартом поєдинку. Під час хвилини мовчання гравці донецької команди Михайло Мудрик та Валерій Бондар ледь стримували сміх.

Поки що ні від клубу, ні від гравців коментарів не було. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь клубу із Дніпра.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Хоча перший гол забили "гірники", перемогу вибороли "дніпровці". У другому таймі пішли в наступ та забили два голи, обігравши "гостів".

Варто зазначити, що у "гірників" нова молода команда, і ймовірно, вони ще не так добре зігралися. Щодо поведінки Мудрика та Бондаря, українська спільнота чекатиме коментарів хоча б від представників "Шахтаря".

Нагадаємо, ми писали, що українці скаржаться на відміну банками кредитних канікул: відбуваються постійні списання грошей з рахунків.

Як повідомляв "Знай.ua" Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" лише у 30 років зрозуміла свої бажання: "Віддаючись усім і..."

Також "Знай.ua" інформував, що пародист Юрій Великий з "Кварталу 95" познущався з вусатого прихвосня путіна: "Мій перший досвід був на тракторі".