Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) висловилася щодо того, що Оля Полякова використала її сценічний образ для свого виступу.

СолоХу дуже обурило те, що королева ночі з'явилася на паркеті у четвертому випуску грузинського шоу "Танці зі зірками" із пов'язкою на голові, яку вона завжди використовує для сцени. Оля Полякова разом зі своїм партнером Єжовим станцювала квікстеп під Вєрку Сердючку. Пара перетворилася на Солоху та чорта з мюзиклу "Вечори на хуторі поблизу Диканьки"

Полякова на грузинських "Танцях з зірками"
Полякова на грузинських "Танцях з зірками"

Балашова заявила, що Полякової не вистачає гнучкості та легкості для того, щоб стати Солохою.

Скріншот з Insta Stories, Солоха
Скріншот з Insta Stories, Солоха

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А ще вона пригадала, що Оля нещодавно носила кокошник, проте вирішила відмовитися від нього та спалила у прямому ефірі, бо асоціює головний убір із російським народом, а через війну їй не хочеться себе з цим пов'язувати.

Артистка попередила, що королева ночі "дострибалася" та погрожувала їй відповіддю.

"Мама покаже тобі бабцю, чиї чари сильніші. Це вже ти перейшла межу... І кокошник тобі не допоможе", - написала грізно Солоха.

Скріншот з Insta Stories, Солоха
Скріншот з Insta Stories, Солоха

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розцілувала героя за щедрий внесок у справу, від якої залежить доля його побратимів: "Неймовірно вдячна"

Як повідомляв Знай.ua, Тереза ​​Балашова показала братам Меладзе, що таке справжня "ВІА Гра": "Прокинутися, щоби зайнятися..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова розповіла про розлучення зі своїм чоловіком: "Тілки, які бояться залишитися самі"