Не лише прості українці відчувають на собi наслідки російських обстрілів. Знаменитості, як і всі, справляються з новою реальністю, і на своєму прикладі показують шанувальникам, що здаватися не можна.

Цього разу у своїх stories у соціальній мережі Instagram актриса Ольга Сумська показала, як вона знайшла вихід після відключення світла через російські обстріли. Цього разу їй потрібно було приготувати їжу для своєї сім'ї, і вони виявились досить винахідливими.

Ольга Сумська, кадр із подкасту Гончарової
Ольга Сумська, кадр із подкасту Гончарової

У під'їзді був включений газовий пальник, а світло було забезпечене за допомогою маленьких свічок. Саме так вони і приготували поїсти собі після чергового обстрілу окупантів наших територій.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Не пропадемо. Такі лайфхаки, українці до всього пристосувалися", – зазначила Ольга Сумська на камеру.

Далі українська актриса дала кілька простих, але важливих порад для українців у нинішніх реаліях. Насамперед потрібно зробити запаси всього необхідного, оскільки подібні ситуації повторяться ще неодноразово. Потрібно бути готовими до всього.

"Після сьогоднішнього обстрілу Києва та області зрозуміла, що варто все ж таки запастися найнеобхіднішим. Скажімо такі балончики з газом, щоб приготувати суп, якого вистачить на пару днів. Ми поки що без світла і без води" - зазначила далі Ольга Сумська.

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

Нагадаємо, що зацільована Ольга Сумська несподівано побачила справжнє щастя від зустрічі, чоловік так не цілує

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська замахнулася на статус легенди, під жупаном є чимось похвалитися

Також, Ольга Сумська з віником у руках показала, який "грім-бабою" може бути, але Козловського не налякала