Відомий шоумен, телеведучий та гуморист Максим Галкін, який протягом усього вторгнення російських окупантів в Україну підтримує українців і виступає проти війни, змусив багатьох своїх співвітчизників задуматися про зло, яке творить їхня так звана армія.

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін поділився кадрами, які буквально шокували мережу - з дівчинкою на заправці, якій життєво необхідний був інгалятор.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Максима Галкіна у мережі Instagram.

Публікація Максима Галкіна, скріншот: Instagram
Публікація Максима Галкіна, скріншот: Instagram

"Київ зараз. Цю маленьку дівчинку рідні привезли на заправку, щоб підключити до електрики інгалятор, необхідний їй для життя", - пише Максим Галкін у новій публікації.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Відомо, що в результаті ракетних атак рф мільйони українців продовжують залишатися без світла. Іноді від електрики залежить життя. Так, соціальні мережі зворушила фотографія, на якій зображено дівчинку на заправці: сім'я привезла туди дитину, щоб підключити до мережі інгалятор.

Знімок опублікував ряд Telegra-каналів, на ньому видно, що малеча з інгалятором стоїть неподалік джерела живлення. Ймовірно, будинки у родини електрику відключили після масованих обстрілів Росії, тому довелося везти дитину на АЗС.

Передплатники Галкіна почали активно коментувати публікацію: "Одеса без води та світла дві доби... Дякую Вам за те, що Ви людина, Максиме!", "Дивитись на таке важко. Справжній геноцид проти українського народу. Хочеться мирного неба.", "Бідолашні люди... І за що такі страждання? Скорішого миру і благополуччя!", "Ми сидимо без води, тепла і світла - але головне без росії", "Дякую, що все розумієте ...", "Дякую Максим, що підтримуєте нас! Дай Боже, це все закінчиться, а "іншим визволителям" з цим жити!!!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Максим Галкін показав, як суперничає з Гаррі, як у дитинстві побував: "Ну що, тату, позмагаємось?".

Раніше повідомлялося, Пугачова не встигла сховати таємне інтимне фото Максима Галкіна: "Геніально, як і все, що робить Алла".

Також, Алла Пугачова похвалилася романтичним сюрпризом від Галкіна: "Заміжня за справжнім чоловіком".