Відому українську співачку Світлану Лободу, яка після 24 лютого остаточно визначилася зі своєю позицією, внесли до несприятливого списку на території Литви.

Цю інформацію підтвердила представник міністра закордонних справ Пауліна Левіцькіте, пише балтійська інформаційна агенція BNS.

Примітно, що її зараз планують зробити персоною нон грата на тлі анонсованого туру великими містами Литви в наступні кілька місяців.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Після консультацій з українськими партнерами ми вносимо виконавця до списку персон нон грата", – повідомили у МЗС Литви.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Місцевий міністр культури Симонас Кайріс наголошує, що співачка має український паспорт, але мешкає на території Латвії. Саме тому їй і не заборонено в'їзд до Литви автоматично.

Мабуть, у Литві сприймають дівчину як російську артистку з кремлівською позицією через її активну діяльність на території Росії протягом останніх років.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Але пізніше Світлана пояснила, що сталася прикра помилка і насправді така інформація не відповідає дійсності. Світлана назвала цю інформацію чорним піаром та наклепом та запевнила, що всі концерти відбудуться за роскладом.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нагадаємо, що Світлана Лобода повторила за Єрмаком та Віталієм Кімом, загадавши "сюрприз"

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода заспівала українською, зізнавшись у важливому

Також, Світлана Лобода готова показати результат своїх безсонних ночей .