Українська красуня, танцівниця та учасниця романтичного реаліті "Холостяк" Аделіна Делі, яка вже розповіла шанувальникам, що до проєкту приходять дівчата заради своїх особистих інтересів, продовжує дивувати всіх, не лише старих фанатів.

Дівчина, якій ще кілька років тому приписували роман із репером "Серьогою" через партнерство в "Танцях з зірками", розповіла про особисту гігієну та труднощі, які їй довелося пройти перед черговими зйомками.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Аделіни Делі у мережі Instagram.

Stories Аделін Делі, скріншот: Instagram
Stories Аделін Делі, скріншот: Instagram

"Милася сьогодні водою нагрітою в каструлі. Той момент, коли відключили всі, а на зйомку треба приїхати красивою", - написала в історії Аделіна.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Stories Аделін Делі, скріншот: Instagram
Stories Аделін Делі, скріншот: Instagram

У цій історії можна побачити, як над зачіскою Аделіни працюють профі, і правда, добре, що дівчині вдалося змити все перед тим, як займатися роботою. Проте згодом її історії кардинально змінили посил.

У ще одній історії Аделіна, як вона дуже добре вміє, показала всі переваги своєї постаті. Тут красуня в новорічному вбранні, елегантному комплекті спідньої білизни та просто в ідеальній фізичній формі. Мало хто з чоловіків зможе встояти та не пустити слину.

Нагадаємо, Алекс Топольський викинув подарунок, а редактори залякали штрафами: Аделіна Делі видала ще правди про шоу "Холостяк".

Раніше повідомлялося, Алла Павлівна розповіла, як обирається переможниця на шоу "Холостяк" і потрапляє в рабство: "Тебе просто лінчують".

Також, Аліна Ляшук із 10 сезону "Холостяка" захистила Алекса Топольського після скандалу: "Ви йшли на шоу".