Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила утеплити ноги, але не решту тіла. Спокуслива фотосесія від артистки вже у мережі.

Новий пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами з фотосесій, або ж просуває свою творчість.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

На знімках дівчина на білому тлі позує в різних позах, і з одягу на ній тільки тепле зимове взуття, і білий костюм і шортів і короткий топ, який підкреслює струнку фігуру артистки.

П"родовження лінійки взуття - утеплені кросівки для зими, створені в оригінальному дизайні, будуть комфортним рішенням для тебе, що живе в насиченому ритмі міста. Кросівки Tina у кольорі Ginger – як унікальна пряність, як гарний акцент у твоєму образі. М'яка замша теплого кольору і натуральне тепле хутро зігріє і укутає в холодну пору року." - розповідає вона про взуття, яке взула.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Без взуття мені подобається більше";

"Вау! Симпотяжка";

"неймовірна 😍";

"❤️❤️❤️🔥🔥🔥";

"Ну що, Тіно, нарешті закінчився піар довжиною аж у 3 роки! І не соромно тобі перед своїми дітками-шаленими фанатами? Всі адекватні люди знали завжди, що нічого у вас з Баланом немає! брала і іржала над ними, підтримувала, репостила, міркувала про різні секретні раї та каміни! Позорище!";

"Де можна купити 😍";

"Через 000.01 секунду Фантіна купили всі кросівки 😭😂".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль отримала пропозицію з рф, але вирішила знищити Ані Лорак і Повалій: "Я не продаю душу".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль нагадала, як змінилися уподобання українок у виборі чоловіків, тепер тільки ЗСУ: "Були інші стандарти".