Відома українська телеведуча та дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко поділилася кадрами із прямої трансляції перед грою Динамо – Баварія.

Подія сталася у листопаді 2021 року, коли ми всі могли гуляти мирними вулицями України та спокійно насолоджуватися футболом. Просто перед виходом в ефір у Києві розпочався сніг.

Телеведуча та "Міс Україна" Олександра Кучеренко зізналася, що цей перший сніг, мабуть, не забуде ніколи, адже він її застав прямо під час роботи. Дівчина мала вийти у прямий ефір на стадіоні перед футбольним матчем, але погодні трохи зіпсувалися.

Фото зі сторінки Олександри Кучеренко
Фото зі сторінки Олександри Кучеренко

Щоб втілити задумане, Олександра Кучеркно закрилася парасолькою від снігу та таки виконала свою роботу.

"Цей перший сніг я не забуду ніколи - щойно провела пряме включення прямо з краю футбольного поля)) сподіваюся, такі особливі умови сьогодні будуть лише на руку Динамо у грі проти Баварії", - зізналася Олександра Кучеренко.

Фото зі сторінки Олександри Кучеренко
Фото зі сторінки Олександри Кучеренко

Також телеведуча поділилася кадрами під час роботи під снігом. Зірка позувала на камеру під парасолькою, тримаючи в руках мікрофон і картки з підводками для телеефіру.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.

Раніше ми повідомляли, що спокуслива дружина Комарова Саша Кучеренко боїться цих волохатих лапок: "Мені досі мстять".

Також стало відомо, що Олександра Кучеренко закохалася в дідуся зі сходу України, Діма Комаров посунеться.