Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська порадувала шанувальників кумедним роликом з робочого місця. Його зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно спілкується із шанувальниками, зокрема для цього використовує соцмережі. Вона регулярно радує новим контентом, показуючи, що відбувається у її житті, а також нерідко ділиться позитивними відео.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська вирушила до студії, де, мабуть, працює над новим треком. У перервах між роботою зірка вирішила порадувати шанувальників кумедним відео, в якому пожартувала, що як не намагається, не може догодити саунд-продюсеру. Співачка провернула все на досить пікантний жарт і назвала свого колегу справжнім маніяком, який доводить її до сьомого поту.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Маніяк. Я годину потіла, аж вся мокра, а він каже - ні, не те, злазь. Злазь з моєї студії, не те. Люди він мене замучив", - пожартувала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але маму було шоковано: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" відчула себе принцесою і відкрила в собі нові здібності: "Можу надихати".