Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Вреям и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним.

Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва взяла участь у фінському шоу "Пісня мого життя", а зйомки відбулися у місті Гельсінкі. Вона розкрила мало подробиць, але поділилася яскравим відеороликом, де виходить на сцену до ведучих, фотографується з фанатами. Ще на шоу була Катя Осадча, Тарас Тополя та інші українські зірки.

Також вона повідомила, що те, що сталося на шоу, дуже вразило її.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Нещодавно я була у Гельсінкі, де знялася у найпопулярнішому шоу країни. Не думала, що воно мене зможе так зачепити. А все тому, що всі історії справжні та прожиті", - написала Дорофєєва.

Зірка там зачаровувала глядачів своєю піснею на підтримку України. Епізод шоу з нею можна буде переглянути на телеканалі ТЕТ.

Раніше ми писали про те, що Даша Кацуріна міцно заснула у незручний момент, коли Дантес хотів отримати бажане: "Дуже важливо"

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Дантес робить це раз на рік, після розлучення з Дорофєєвою мрія не здійсниться: "Проти всього, що модно"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва поскаржилася на дводенну відсутність світла і нарвалася на критику від українців: "Генератор ви собі дозволити можете"